Srpen 2007



Cordelie Chase

30. srpna 2007 v 23:14 | Veronika |  Cordelie Chase
Cordelie se narodila a vyrostla v Sunnydale. Byla nejpopulárnější dívkou na střední škole a vedla tým roztleskávaček. Obklopovala se přáteli, kteří pocházeli ze stejně bohatých a dobrých rodin jako ona. Cordelie byla velmi sobecká a až nepřiměřeně soustředěná na sebe. Když Buffy přijela do Sunnydale, snažila se s ní skamarádit, protože si myslela, že musí být skvělá, když přijíždí z velkého města. Netrvalo ale dlouho a zařadila si ji do své skupiny "ztracených případů", kde jí společnost dělali Alex a Willow. Byl to oboustranný odpor, ale nakonec Cordelie potřebovala Buffyinu pomoc při likvidaci neviditelné dívky a přitom odhalila její pravou identitu Přemožitelky.

Amber Nicole Benson

30. srpna 2007 v 20:52 | Veronika |  Amber-info
Datum narození:8.1. 1977
Znamení:Kozoroh
Amber Benson vyrustala v Alabamě se svým otcem(psychiatrem),matkou (ošetřovatelkou) a se svou o 4 roky mladší sestrou.V mládí se věnovala tanci a zpěvu,vystupovala v místním divadle.Když si její rodiče všimli ,jaký má talent pro herectví,odstěhovali se do L.A.,aby jí splnili její velký sen.Tehdy jí bylo 14 let.O rok později si zahrála ruzné role např. s Elizou Dushku a Lyndsay Crouse ve filmu Bye Bye Love.Zahrála si také vedle známích osobností např. Jennifer Love Hewitt,Alicia Silverstone a Bryanem Dennehym.Ve filmu Can't Hardly Wait si zahrála společně se Sethem Greenem.Bohužel byly všechny její scény z filmu vystříhány.V roce 1999 dostala roli Tary v seriálu Buffy přemožitelka upírů. Z postavy Tary se nakonec stala celkem oblíbená postava a Amber si získala pozornost a obdiv mnoha fanoušku po celém světě.Hrozně ráda čte.Za knížky podle jejích slov utratí nehorázné peníze. Její oblíbená barva je modrá.

Buffy the vampire slayer

30. srpna 2007 v 16:55 | Veronika |  K seriálu

Diplomy za 9 bleskovku

30. srpna 2007 v 15:52 | Veronika |  Bleskovky

Bleskovka 9

29. srpna 2007 v 18:51 | Veronika |  Bleskovky
1.Jak se máš?
2.Kdo je na obrázku?
3.Nějaký film nebo seriál kde hráli?
4.Která se ti z nich líbí víc?
5.Co na diplom?
6.Líbí se ti nový vzhled blogu? Hlasuj v anketě.

Buffy a Alex fotky

29. srpna 2007 v 13:12 | Veronika |  Dua

Něco o mě

28. srpna 2007 v 22:54 | Veronika | 
Jméno:Veronika
Znamení:ryby
Věk:15
Barva vlasů: tmavě hnědá
Barva očí: hnědá
Koníčky:
počítač,čtení knížek nebo časopisu,moje zvířata
Oblíbený herec:Johnny Depp
Oblíbená herečka:Sarah Michelle Gellar,Kristen Stewart
Oblíbená skupina:Nickelback,Scooter,Simple Plan
Oblíbená zpěvačka:Avril Lavigne
Oblíbený film:Stmívání,Letopisy Narnie,Piráti z Karibiku,Princezna Ledu,Nekdo to rád blond,Harry Potter,...
Oblíbený seriál:Buffy přemožitelka upírů,H2o stačí přidat vodu,Ztracený svět,Krok za Krokem,Dollhouse
Oblíbená postava z Buffy:Buffy,Alex a Tara
Mazlíčci: kočka Bublina,kocour Tom,morčata Frenk a Božena a máme ješte psa Fleka ale ten je tak všech.
To je asi všechno.

Nový vzhled!

28. srpna 2007 v 22:24 | Veronika |  Novinky
Tak je tu nový vzhled blogu tentokrát žluto-oranžový.Zjistila sem že to trochu blbne a u některých článku zustal starý design,nevim proč ale snad to nějak zmizí. Budu ráda když napíšete jestli se vám líbí nebo ne a hlásnete v anketě:-)

Alyson Hannigan-filmografie

28. srpna 2007 v 21:29 | Veronika
2006 Děsnej doják...Julia Jones
2003 American Wedding...Michelle Flaherty
2001 Beyond the City Limits...Lexi
2001 Prci.prci prcičky 2...Michelle Flaherty
2000 Boys and Girls...Betty
1999 Prci,prci prcičky...Michelle Flaherty
1999 Hayley Wagner,Star...Jenna Jakes
1998 Dead Man on Campus...Lucy
1996 For My Daughter's Honor...Kelly
1996 Case for life.A...Iris
1995 Stranger Beside Me,The...Dana
1991 Switched at Birth...Gina Tvigg,Age 13-16
1988 Krásná mimozemštanka...Jessie Mills

znělka-Přátelé

27. srpna 2007 v 21:41 | Veronika |  Videa

Kdo se k Buffy nejvíc hodí?

27. srpna 2007 v 20:39 | Veronika |  Ankety
Angel?
Spike?
Riley?

Tara Maclay

27. srpna 2007 v 17:25 | Veronika |  Tara Maclay
Tara se narodila v listopadu roku 1980, odmalička byla plachá a nesvá k cizím lidem. A když s nimi musela mluvit, koktala. Studovala na UC Sunnydale a byla na členkou skupiny Wicca, která se zabývala magií. Tam také potkala Willow a oběma bylo hned jasné, že jsou ve skupině jediné, které se o kouzla opravdu zajímají. Když Gentlemani ukradli hlasy všem lidem v Sunnydale, šla Tara za Willow, aby spolu kouzlem sílu hlasu zase vrátily. Na cestě k ní ji začali pronásledovat Gentlemani a s pomocí její a Willowiné magické síly zabarikádovaly dveře automatem na pití. Když se jim hlasy vrátily, svěřila se Tara Willow, že magie je celý její život, a že její matka byla mocná čarodějka, ale zemřela, když jí bylo sedmnáct.

Buffy a Angel-fotky

27. srpna 2007 v 15:52 | Veronika |  Dua

Eliza Dushku-foto

27. srpna 2007 v 15:36 | Veronika |  Eliza-fotky,photoshooty

Kdo se k Willow hodí nejvíc?

26. srpna 2007 v 21:39 | Veronika |  Ankety
Který partner/partnerka se k Willow nejvíc hodil??
Oz?
Tara?
Kennedy?
Alex?


3 serie

26. srpna 2007 v 19:11 | Veronika |  3 serie
Buffy žije v L.A. zatímco její přátelé pokračují v boji s upíry bez ní.Pak jí dojde kam patří a vrátí se. Opět začne žít jako dřív a vrátí se i do školi,stále se jí ale zdají sny o Angelovi.Pak se seznámí s Faith-novou přemožitelkou.Faith a Buffy jsou rozhodne hodně odlišné ale přesto spolu bojují na straně dobra. Zcela nečekaně se z pekla vrátí Angel.Buffy se snaží jeho návrat utajit ale Alex je spolu uvidí.Alex a Willow se do sebe zamilují i když každý chodí s někým jiným,jsou pak přistiženi jak se líbají a Cordelie se z Alexem rozejde,Willow se vstah s Ozem povede dát do hromady.Giles přestane být Buffyným pozorovatelem a přijde nový-Wesley.Faith omylem zabije člověka,ale tvrdí Buffy že ji to nezajímá.Buffy se jí snaží pomoct,rada chce Faith odvést,ale uteče jim.Buffy ji najde a vypadá to že bude všechno dobré ale Faith se přídá ke Starostovi který se chce proměnit v démona pomocí Povíšení.Pokusí se kouzlem proměnit Angela v Angeluse a zabít Buffy,Angel to ale hrál a Buffy zjistí co má starosta v plánu.Blíží se Maturitní Ples na kterém chce Buffy tancovat samozdřejme s Angelem, ten se ale rozhodne že pro Buffyno vlastní dobro odejde.Přesto si s Buffy zatančí ale rozejdou se.Buffy zjistí že starosta se má proměnit na Maturitní slavnosti.Faith postřelí Angela otráveným šípem,a lék je krev přemožitelky.Buffy mu chce přivést Faith,po jejich boji Faith skončí v komatu.Buffy dá Angelovi svou krev ale přežije. Angel Buffy řekne že pokud přežije Povíšení tak odjede.Starosta se promění v obřího hada a Buffy ho zažene do školi kde je spousta výbušniny.Had i škola vybuchnou.Buffy vidí odcházejícího Angela a jde za svými přáteli.

diplomy za 8 bleskovku

26. srpna 2007 v 12:30 | Veronika |  Bleskovky
Diplom pro Lucku:(sorry Sarah s ruží sem nenašla ale je to taky kytka tak to snad nevadí:-))
Diplom pro Buffy-slayer: